pioneersbasketbal.nl

Sponsoring

Almere Pioneers heet u van harte welkom in onze basketbalfamilie! Bij ons draait alles om het bevorderen van de teamsfeer en het stimuleren van de individuele groei van onze spelers. Daarom bieden we u de kans om met uw bedrijf Almere Pioneers te sponsoren en hiermee betrokken te zijn bij het succes van uw eigen team, of dat van uw zoon of dochter.

Onze enthousiaste sponsorcommissie staat voor u klaar om u te informeren over de verschillende sponsorpakketten die we aanbieden. Met deze pakketten krijgt u de mogelijkheid om uw logo te laten zien en uw bedrijf te promoten binnen onze basketbalgemeenschap. We hebben pakketten op maat beschikbaar, zodat u precies kunt kiezen welk team u wilt sponsoren.

Als u meer wilt weten over onze sponsorpakketten of als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze sponsorcommissie. U kunt een e-mail sturen naar sponsor@almerepioneers.nl en onze contactpersoon, Mark Jonker, zal snel reageren om uw vragen te beantwoorden en met u de mogelijkheden te bespreken.

We willen u alvast bedanken voor uw interesse en we hopen u binnenkort te mogen verwelkomen als een sponsor bij Almere Pioneers.

Social Media

Volg ons op Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, wedstrijden en evenementen van Almere Pioneers door ons te volgen op social media! Mis geen enkel hoogtepunt van onze basketbalvereniging en word lid van onze online community. Klik op de onderstaande pictogrammen om ons te volgen op Facebook, Instagram en Twitter. We delen graag foto’s, video’s en updates met onze fans en supporters. Sluit je aan bij onze social media kanalen en blijf verbonden met Almere Pioneers!