pioneersbasketbal.nl

Kleding

Als basketbalclub willen we graag uniformiteit uitstralen, om dit te bewerkstelligen heeft Almere Pioneers voor de clubkleding een samenwerking met het Sportpaleis in Almere Stad (de Corridor 6).

Leden in de instroom (peanuts en wizards)

Voor nieuwe leden in de instroom (peanuts en wizards) raden wij een omkeerbaar zwart/wit training singlet aan te schaffen voor de training. Deze zijn online, of als je eerst wil passen, in de winkel verkrijgbaar. Het is ook mogelijk om je naam tegen een meerprijs op het shirt te laten zetten. Kijk voor meer informatie op de website van het Sportpaleis (www.sportpaleis.nl).

Leden in een NBB team
Voor leden die in een NBB team spelen, zijn de wedstijdtenues ook verkrijgbaar bij het Sportpaleis. Volg voor aanschaf van een wedstrijdtenue de volgende stappen:

Stuur een mail naar ledenadministratie met je naam, geboortejaar en geslacht (m/v) voor de aanvraag van een spelersnummer. Indien je voorkeurnummers hebt, geef dan een aantal opties door. Het kan natuurlijk zijn dat je eerste keus al bezet is. Het nummer dat je krijgt blijft bij jou zolang je lid bent van Almere Pioneers. Als je shirt aan vervanging toe is, is het niet nodig een nieuw nummer aan te vragen. 

Als je een nummer hebt gekregen van de ledenadministratie ga dan naar het Sportpaleis in Almere Stad. Pas daar je tenue en laat je nummer op het tenue drukken. Je naam is tegen een meerprijs op het tenue te zetten. Dit hoeft niet, maar mag wel.

Kleding aanschaffen?

De teneus zijn verkrijgbaar bij het Sportpaleis in Almere Centrum.