pioneersbasketbal.nl

Contributie

Contributie seizoen 2023/2024

Als lid van Almere Pioneers bent u een jaarlijkse contributie verschuldigd. De contributie wordt ieder jaar tijdens de Algemene Ledenvergadering vastgesteld.  Voor seizoen 2023/2024 is de contributie als volgt vastgesteld:

De contributie is afhankelijk van leeftijd en competitie. In de sport wordt het prestatie- en ambitie niveau aangegeven in een zogenaamde A, B en C lijn. Almere Pioneers heeft dat (dus) ook.

A-Lijn: In de A-lijn (topsport) spelen de meest talentvolle spelers. Zij spelen in de eerste teams van de landelijke NBB competitie. Basketballers uit de A-lijn betalen een toeslag. De toeslag heeft te maken met o.a. de kosten voor extra trainingen, de vergoedingen voor scheidsrechters en bijdragen (inschrijfgelden) aan de NBB.
B-lijn: De basketballers uitkomend in de B-lijn spelen in de Rayoncompetities en betalen geen toeslag.
C-lijn: De teams in de C-lijn spelen in de regio of interne competitie en betalen geen toeslag.

Inschrijfgeld
Nieuwe leden betalen eenmalig een bedrag van € 25,-

Contributie-inning via NIKKI

Almere Pioneers heeft de contributie-inning uitbesteed aan het bedrijf NIKKI. De betalingen van de contributie vinden plaats via een incasso mail van onze partner Nikki.

U heeft de keuze om de contributie in één keer te voldoen of in 7 gelijke betalingen. Zodra je lid bent krijg je emails van NIKKI met daarin een link waarmee je de contributietermijn kunt betalen. Krijg je geen emails van NIKKI neem dan contact op met de penningmeester en wacht niet te lang anders moet je meerdere termijnen ineens betalen.

 

Inschrijfgeld
Nieuwe leden betalen eenmalig een bedrag van € 25,-

Bank gegevens
Tenaamstelling: Almere Pioneers
IBAN: NL61 RABO 0342 0974 90

 

Nieuws

Word lid!

Schrijf je nu in als lid en ontwikkel je basketbalvaardigheden.