pioneersbasketbal.nl

Club van 100

Almere Pioneers start een “Club van 100”! Doel van de “Club van 100” is om Almere Pioneers te ondersteunen in de breedste zin. Hierdoor benaderen we ook jou om te helpen het doel te bereiken: 100 leden die jaarlijks tenminste 100 euro doneren. 

De opbrengsten van de “Club van 100” dragen bij aan het verbeteren van verschillende faciliteiten zoals de ontwikkeling van trainer/coaches en aanschaf materialen. Dit betekent dat de AP-teams kunnen trainen en spelen onder leiding van de beste mensen met de beste uitrusting en ondersteuning, wat hopelijk zal leiden tot nog meer successen.

Tegenprestatie
Als lid van de “Club van 100” krijg je een aantal speciale voordelen. Zo word je uitgenodigd voor exclusieve evenementen en krijg je een vermelding op de “Club van 100” muur in de kantine en op de website van Almere Pioneers.

Fiscaal voordeel als particulier!
Wist je dat je, indien je kiest voor een lidmaatschap van minimaal 5 jaar, je gift kunt aftrekken van het belastbaar inkomen? Indien jij van dit voordeel wilt profiteren kies dan voor de optie “wel voor minimaal 5 jaar”* en vul bijgaande onderhandse akte van schenking volledig in. Meer informatie over deze fiscale regeling vind je op de website van de Belastingdienst. 

Fiscaal voordeel voor de ondernemer!
Wanneer jij als ondernemer sponsort in ruil voor publiciteit, dan zijn de sponsorkosten 100% aftrekbaar. Sponsoring vindt dan plaats vanuit een zakelijk oogpunt. Denk aan naamsbekendheid, product- of merkintroductie en personeelswerving. Hierbij wordt ook de btw als voorbelasting verwerkt in je aangifte omzetbelasting. Almere Pioneers schrijft een factuur uit aan jouw bedrijf en over deze sponsorbijdragen wordt btw geheven. Deze kostenpost is ook aftrekbaar wanneer je onderneming in het betreffende jaar fiscaal verlies lijdt.

Dus, als je een echte basketbalfan bent en wil bijdragen aan het succes van Almere Pioneers word dan lid van de “Club van 100”! Wij hebben jouw steun hard nodig en zien uit om samen de club naar nieuwe successen te brengen. 

Aarzel niet en meld je vandaag nog aan! 

0

Actieve ambassadeurs

0

Jaarlijks Event

0

Gepersonaliseerde bal

0

Jaarlijkse Pubquiz

Join de Club van 100

Aarzel niet en meld je vandaag nog aan voor de Club van 100!


Bekijk de andere sponsor mogelijkheden

Toch benieuwd naar hoe je nog meer kan bijdragen? Kijk dan eens naar de overige mogelijkheden om Almere Pioneers te sponsoren.

Club van 100

De Club van 100 Almere Pioneers

Onze Club van 100-leden vormen een geweldige groep supporters die Almere Pioneers in de breedste zin ondersteunen, met hun jaarlijkse donatie van minimaal 100 euro. Samen maken we het mogelijk voor onze teams om te trainen, te spelen en te streven naar nog meer successen, onder leiding van toptrainers en met de beste uitrusting en ondersteuning.

Social Media

Volg ons op Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, wedstrijden en evenementen van Almere Pioneers door ons te volgen op social media! Mis geen enkel hoogtepunt van onze basketbalvereniging en word lid van onze online community. Klik op de onderstaande pictogrammen om ons te volgen op Facebook, Instagram en Twitter. We delen graag foto’s, video’s en updates met onze fans en supporters. Sluit je aan bij onze social media kanalen en blijf verbonden met Almere Pioneers!